- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
SIZIKLI KALAKAY
tatar yemekleri serisine maylı kalakay ile devam
Aldığı kadar un yaklaşık ile yoğrulur, ekmek hamuru kıvamında bir hamur elde edilir.
sıcak fırına verilir,
afiyet olsun
Derleyen: Nafiz Gönlüşen Kaynak: Türkan Cengiz
tatar yemekleri serisine maylı kalakay ile devam
bir su bardağı süt,
bir su bardağı sıvı yağ
iki cay kaşık tuz
ve bir paket karbonat ile
bir bardak sizik (sizgic,kikirdak)
Derleyen: Nafiz Gönlüşen Kaynak: Türkan Cengiz
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yorumlar
Yorum Gönder