- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
- Bağlantıyı al
- X
- E-posta
- Diğer Uygulamalar
Yine tam benlik, yapımı çok kolay (yani tembel işi) bir tavuk tarifi daha:) ama sonuç olarak yumuşacık tavuklar elde ediyorsunuz.
Malzemeler:
1 paket tavuk bonfile (10 parça)
1 yemek kaşığı biber salçası (dolu değil)
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber , pulbiber
Malzemeler:
1 paket tavuk bonfile (10 parça)
1 yemek kaşığı biber salçası (dolu değil)
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber , pulbiber
Yapılışı: Tavuk etlerini ve diğer malzemeleri derin bir kabın içinde karıştırıyoruz. Tavukları bu sos içinde en az 1-2 saat kadar buzdolabında marine ediyoruz. Sosun içinde bekletmiş olduğumuz tavuk etlerini bir fırın kabına alıyoruz ve 200 derecede yaklaşık 60 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder